Cikkek

Mi is az a gyümölcscsokor?

  • by

Bizonyára már mindannyiunkat elvarázsolt egy-egy pompás virágcsokor látványa, a színek összhangja, harmóniája kellemes órákat szerez mindenkinek. Azonban a vágott virágok nagy-nagy hátránya, hogy pár napon belül már csak a szép emléke marad meg a látványos csokroknak. Ezen a problémán segít a gyümölcs-csokor, amely ugyanolyan színpompás,… Read More »Mi is az a gyümölcscsokor?

A hagyma és ami mögötte van

  • by

1919-ben, amikor az influenzajárvány megölt több millió embert (valószínű az USA-ban), volt egy orvos, aki sok farmert meglátogatott,hogy megpróbáljon segíteni a járvány elterjedésében. Egyszer egy családhoz érkezett, és csodálkozott, hogy mindenki egészséges. A feleség közölte, hogy egy edényben hámozatlan hagymát tartanak a szobában. Az orvos… Read More »A hagyma és ami mögötte van

Az eper jótékony hatásai, amiről még nem hallottál

  • by

Az eper 9 jótékony hatása, amiről eddig nem hallottál! Erősíti a szívet. Ápolja az arcot. Gátolja az öregedést. Erősíti a szemet. Csökkenti a vérnyomást. Harcol a rák ellen. Erősíti az immunrendszert. Fogyaszt. Az eper gazdag antioxidánsban,elsőrangú c-vitamin forrás !