Mi is az a gyümölcscsokor?

  • by

Bizonyára már mindannyiunkat elvarázsolt egy-egy pompás virágcsokor látványa, a színek összhangja, harmóniája kellemes órákat szerez mindenkinek. Azonban a vágott virágok nagy-nagy hátránya, hogy pár napon belül már csak a szép emléke marad meg a látványos csokroknak.

Ezen a problémán segít a gyümölcs-csokor, amely ugyanolyan színpompás, varázslatos összeállítású lehet, mint egy virágcsokor. Ha a látvány eléggé elbűvölt minket, még egy érzékszervünket is kielégíthetjük, amikor az egész csokor, minden darabkáját megízlelhetjük és élvezettel roppanthatjuk szét a szőlőszemeket, vagy harsogva haraphatjuk az almát.

Egyszóval a gyümölcs-csokor nem csak az esztétikai érzékünket simogatja, hanem az ízlelőbimbóinkat is elkápráztatja.

Honnan is jön ez az ötlet? Kutatva az interneten ezidáig túl sok hazai gyártóra nem akadtam, de a nemzetközi porondon, bőséggel találhatóak kreatív elmék, akik hasonló szépségeket gyártanak Szingapúrtól – Moszkváig akár.

Szép gyümölcscsokor

A látványos képek alapján Enikő is kedvet kapott és elkezdte gyártani két kezével a szebbnél szebb csokrokat, és nagy örömmel szállítja ki őket, mert elmondása szerint – „mindig kellemes, motiváló élmény átadni a meglepetést és látni az örömöt a megajándékozott arcán.”

Eddig a legidősebb rekorder egy 100 éves hölgy volt (akinek innen is jó egészséget kívánunk), aki ilyen csokrot kapott ajándékba, de szívesen kapják fiatalok és felnőttek is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük