Mi is az a gyümölcscsokor?

  • by

Bizonyára már mindannyiunkat elvarázsolt egy-egy pompás virágcsokor látványa, a színek összhangja, harmóniája kellemes órákat szerez mindenkinek. Azonban a vágott virágok nagy-nagy hátránya, hogy pár napon belül már csak a szép emléke marad meg a látványos csokroknak.

Ezen a problémán segít a gyümölcs-csokor, amely ugyanolyan színpompás, varázslatos összeállítású lehet, mint egy virágcsokor. Ha a látvány eléggé elbűvölt minket, még egy érzékszervünket is kielégíthetjük, amikor az egész csokor, minden darabkáját megízlelhetjük és élvezettel roppanthatjuk szét a szőlőszemeket, vagy harsogva haraphatjuk az almát.

Egyszóval a gyümölcs-csokor nem csak az esztétikai érzékünket simogatja, hanem az ízlelőbimbóinkat is elkápráztatja.

Honnan is jön ez az ötlet? Kutatva az interneten ezidáig túl sok hazai gyártóra nem akadtam, de a nemzetközi porondon, bőséggel találhatóak kreatív elmék, akik hasonló szépségeket gyártanak Szingapúrtól – Moszkváig akár.

Szép gyümölcscsokor

A látványos képek alapján Enikő is kedvet kapott és elkezdte gyártani két kezével a szebbnél szebb csokrokat, és nagy örömmel szállítja ki őket, mert elmondása szerint – „mindig kellemes, motiváló élmény átadni a meglepetést és látni az örömöt a megajándékozott arcán.”

Eddig a legidősebb rekorder egy 100 éves hölgy volt (akinek innen is jó egészséget kívánunk), aki ilyen csokrot kapott ajándékba, de szívesen kapják fiatalok és felnőttek is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük